دوره سالیدورک مقدماتی
معرفی نرم افزار
در دوره سالیدورک مقدماتی اولین گام؛ یادگیری اصولی نرم افزار سالیدورک می باشد.در این دوره مخاطب با محیط های اصلی و پرکاربرد صنعتی نرم افزار سالیدورک آشنا می شود . نرم افزار solidworks امکانات و ابزارهای زیادی برای کارهایی مانند مدل سازی و عملیات ورق کاری، جوشکاری، ریخته گری، قالب سازی، تزریق پلاستیک، جوش دادن قطعات و همچنین تحلیل تنش و مدلسازی رفتار و مقاومت قطعه تحت بارگذاری های گوناگون را دارا می باشد.
دوره های آموزش سالیدورک
در این مرکز دوره های آموزش متنوع و کاربردی در صنعت و مهندسی برگزار می شود. دوره های سالیدورک در این مرکز نیز توسط اساتید مجرب و فعال در صنعت کشور انجام می شود. به صورت دو دوره مجزا دوره سالیدورک مقدماتی و سالیدورک پیشرفته آموزش داده می شود. در ادامه توضیح مختصر و مفیدی از مباحث دوره مقدماتی و آشنایی با نرم افزار ارائه شده است.
سر فصل دوره سالیدورک
- معرفی نرم افزار سالیدورک
- طراحی و ویرایش مدل های دو بعدی در محیط Sketch نرم افزار سالیدورک
- تبدیل طرح دو بعدی به مدل سه بعدی و ویرایش در محیط Feature نرم افزار سالیدورک
- ایجاد مجموعه مونتاژی در محیط Assembly نرم افزار سالیدورک
- انواع قیدهای Advanced , Standard و Mechanical در محیط Assembly نرم افزار سالیدورک
سالیدورک مقدماتی
دوره کاملا علمی در صنعت
وقت طلایی رو از دست ندید و بهترین استفاده رو ازش ببرین
#کیفیت_اتفاقی_نیست
توضیحاتی کوتاه صوتی درمورد دوره #سالید_مقدماتی توسط مدرس این دوره:↓
مخاطبین دوره سالیدورک
دوره سالیدورک مقدماتی می تواند برای کلیه دانشجویان فنی مهندسی در زیر شاخه های رشته مکانیک، نفت، طراحی خودرو، طراحی صنعتی و رشته مهندسی صنایع و رشته مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک و …… و هم چنین افراد شاغل در شرکت هایی که در حوزه تولید قطعات خودرو و طراحی قطعات، ابزار و ماشین آلات فعال هستند بسیار مفید باشد.
پیش نیاز آموزش سالیدورک
پیشنهاد می شود به منظور بهره گیری بیشتر از این نرم افزار و طراحی مدل هایی که قابل تولید باشند، دانش پژوهان و مخاطبین دوره با روش های تولید و محدودیت های تولید قطعات آشنا باشند.
نکاتی که قبل از طراحی می بایست رعایت کنید
– تولید قطعه: توجه به این نکته الزامی می باشد. که شما با چه روشی می خواهید قطعه ای که طراحی کرده اید را تولید کنید. اگر می خواهید با قالب تولید شود باید شیب ها و محدودیت های قالب را در نظر بگیرید. برای آشنایی بیشتر با قالب سازی و شرکت در دوره می توانید اینجا کلیک کنید. اگر می خواهید از روش ورق کاری استفاده کنید باید به تلورانس ها و شعاع های انحنا دقت کنید. برای آشنایی بیشتر با ورق کاری در CATIA و ثبت نام در دوره اینجا کلیک کنید. در صورتی که می خواهید با روش های ماشین کاری و CNC قطعه را تولید کنید باید به محدودیت های دستگاه مورد استفاده و همچنین جنس قطعه و ابزار توجه داشته باشید. برای آشنایی با CNC می توانید اینجا کلیک و در دوره های CNC ثبت نام و شرکت کنید.
– درخت طراحی:
لازم است طراحی به ساده ترین و بهینه ترین شکل ممکن انجام شود. درخت طراحی و مراحل طراحی یک قطعه می تواند نشان دهد که طراحی آن چقدر پیچیده یا ساده بوده است. برای مثال در قطعاتی که تقارن و یا تکرار وجود دارد استفاده از قید های تقارن و الگوهای تکرار شونده می تواند طراحی را ساده کند. هر چه طراحی ساده تر باشد، تغییر و اصلاح آن نیز راحت تر و ساده تر است.